Rock and competition climber

eyc Voiron – back on track

eyc Voiron – back on track

Helgens konkurranse var fantastisk! Kjempe fine ruter som skilte bra, utrolig bra konkurranse og et supert show. Vi jentene klatret siste, saa jeg fikk ikke sett guttene, med det ryktes om et bra show.

Jeg hadde min kvalifisering kl 14. lördag formiddag, og finale samme kveld. De to kvalifiseringsrutene gikk parallellt, og med kun 15 deltakere var det en kort pause. Jeg klatret bra paa den förste ruta (2.kvalik) og falt paa tredje siste flyttet. Stilen var typisk fransk med veldig smaa tak, maaange flytt og vrikking paa rumpa. Jeg maa jo inrömme at jeg liker den stilen, selv om man faar syre helt ut i fingertuppene. Etter en halvtime pause skulle jeg klatre igjen, og denne ruta var vertikal. Förste halvdel var teknisk paa store formasjoner, mens andre halvdel var store, feite slopere. Ettersom starten var saapass teknisk kunne man ikke akkurat löpe oppover, og det var derfor mage som gikk ut paa tid. Meg inkludert. Selvfölgelig kjipt naar jeg ikke var spesielt sliten, men saant skjer. Det holdt uansett til finale!

  
Teknisk 1.kvalik, foto: Gabriele Mazza

Ikke uventet var stilen paa fialeruta ogsaa typisk fransk. Etter en lang og god oppvarming fölte jeg meg klar og gira for aa gjennomföre den beste konkurransen saa langt. Kvalifiseringen hadde gaatt bra (med unntak av tiden paa 1.kval) og jeg visste jeg kunne faa til aa gjöre det bra i finalen, og det fikk jeg til! Litt shaky paa de förste flyttene saa kom det seg, og jeg er veldig fornöyd med det jeg har prestert. 3.plass er riktignok det daarligste resultatet i taukonkurrasene i aar, men det betyr absolutt ingenting. Det aa klatre bra, faa ut alt man har inne og ha det göy er det aller aller viktigste. Saa denne 3.plassen föles mye bedre enn 2.plassen i Edinburgh. Dessuten var det flere gode deltakere med naa.

Finalen, foto: Gabriele Mazza 

Jeg kan vel inrömme at jeg har fölt meg litt rusten paa konkurransefronten i det siste, og forrige helgs nederlag fikk meg tilbake paa skinnene. Helgens konkurranse var den förste etter skaden som föltes ordetlig bra. Saa naa haaper jeg det fortsetter oppover herfra.

Paa fredag reiser jeg til Tromsö for a delta paa NM i buldring, og jeg tror det blir et dritkult arrangement. Satser paa fint vär, fete buldere og mange deltakere!

<3 <3 <3Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *