Rock and competition climber

Stipender og TUR!!!!

Stipender og TUR!!!!

Nå er det kun et par uker til sesongstart, og nervøsiteten og gleden kommer sakte men sikkert inn over meg. Dessverre er denne vonde fingeren jeg har hatt et par måneder blitt verre, noe som går ut over treningen. I starten gikk det kun utover en økt her og der, men nå er det blitt såpass ille at jeg fikk beskjed om å klatre rolig og lett i en hel uke. Og for å være ærlig, så føler jeg at jeg har brukt opp kvoten for lett klatring for i år. Som idrettsutøver tror jeg at en av de viktigste egenskapene en kan ha, er å være tilpasningsdyktig. Så når skader og uforutsette ting dukker opp,  må man gjøre det beste ut av det. Så i morgen reiser jeg til Frankrike for å klatre på stein. Hvis jeg først skal klatre lett, så kan jeg like så greit gjøre det ute som inne. Dessuten er det mange med småskader i fingrene som sier at det kun er vondt når de klatrer inne, så jeg krysser fingrene for at det gjelder meg også. Det er selvfølgelig litt skummelt å klatre ute en hel uke så nærme sesongstart. Men jeg er ganske sikker på at jeg har mer å hente fra lange pumpende  ruter i Frankrike, fremfor 6er-ruter på verket.

Ceuse sommeren 2010

Jeg skal besøke Chris og Erika (http://erikahesselroth.wordpress.com/) som i utgangspunktet bor i Briancon. Der kan det være litt kaldt siden det ligger såpass høyt, i tillegg til dårlig værmelding. Så vi starter turen med et par dager i Cimai sør i Frankrike, og når skyene letter drar vi opp til Provance. Kanskje vi til og med får en dag i Ceuse. De er begge kjent der nede, så vi får nok klatret masse. Jeg er uansett veldig glad og takknemlig for at jeg kan besøke dem og få en litt bedre treningsuke enn hva det så ut til for et par dager siden.

I går var jeg på Oslo Rådhus for utdeling av Idrettsstipender og ærespriser. Som jeg sa for et par uker siden så ble jeg tildelt Oslo kommunes Idrettsstipend for 2012 på kr. 12 000, noe som kommer veldig godt med, med tanke på så mange konkurranser som det er i år. Hvis alt går etter planen blir det mye reising i sommer, så jeg er ekstremt takknemlig for denne tildelingen! Jeg ble også tildelt Kolsåsstipend for konkurransen i Moskva om en måned, noe jeg setter stor pris på! Det er så hyggelig at andre setter pris på det jeg elsker å gjøre. Jeg skal fortsette å trene hardt og gjøre mitt beste for at denne sesongen skal bli minst like bra som fjorårets.

  
Bilder fra utdelingen i Rådhuset.

I forbindelse med stipendutdelingen i går, ble jeg invitert til Østlandssendingen i dag morges. Det var et kort, men hyggelig møte. Når jeg får linken til intervjuet kan jeg skrive den her 🙂

Har ingen bilder fra utdelingen enda, så her er noen bilder fra sommeren 2010 da jeg var i Ceuse;

  
Meg på Carte Blanche                   Solnedgang og sektoren Biographie                             Cascade

<3 <3<3Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *