Rock and competition climber

Video og bilder fra eyc Voiron

denne linken finner dere en laaang film fra jentenes finale i europacupen i Voiron som var to uker siden. Jeg klatrer fra 45:00 til 52:00 ca. Det var på denne konkurransen jeg kom på 3.plass, men som var den aller beste konkurransen jeg har gjennomført så langt i år. På de tidligere konkurransene følte jeg meg litt rusten og fikk ikke ut alt på rutene. Men på denne konkurransen kjempet jeg meg oppover, hvert fall de siste meterne. Jeg visste at de før meg ikke hadde kommet spesielt mye lenger enn takoverhenget, så jeg klatret veldig sakte opp dit. Men etter taksekvensen fikk jeg fart på stumpen og klatret veldig bra. Sjekk det ut!

Og på denne linken finner dere mange fine bilder tatt av Ludovic Fortoul. Verdt å sjekke ut det og!

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *